کلینیک طلوعی دوباره

مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد چند روز است؟

مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد
نویسنده: دکتر مسعود جوادی

آبان ۱۷, ۱۴۰۳

یکی از دغدغه های افراد برای ترک این است که دوره کمپ ترک اعتیاد چند روز است؟ مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد تهران به فاکتورهای زیادی از جمله، نوع ماده مصرفی، میزان مصرف، سن و جنسیت و … بستگی دارد. همچنین نوع سم زدایی و برنامه درمانی در مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد موثر است.

 

آنچه در این مطلب می خوانید

  • ترک اعتیاد چند روز طول می کشد؟
  • مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد چقدر است؟
  • وضعیت بیمار مهمترین عامل در مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد
  • مراحل درمان اعتیاد در کلینیک چقدر طول می کشد؟
  • سم زدایی و دارو درمانی
  • روان درمانی

 

ترک اعتیاد چند روز طول می کشد؟

پس از پذیرش بیماری و اعتیاد توسط بیمار و تصمیم به ترک اولین سوالی که پیش می آید این است که در کلینیک چه درمانی برای ترک اعتیاد ارائه می شود؟ مراحل درمان اعتیاد به چه صورت است و مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد چقدر است؟

در پاسخ باید گفت، شرایط هر فردی نسبت به دیگری متفاوت است. به طور واضح تر هیچ زمان بندی مشخصی برای مراحل ترک تعیین نشده است. مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد به عوامل زیادی بستگی دارد.

  • چه ماده ای مصرف می کردید؟
  • روزانه چقدر مصرف می کردید؟
  • آیا تا به حال سابقه ترک داشته اید؟
  • آیا از اختلالات روانی خاصی رنج می برید؟

جواب سوالات بالا در مدت زمان ترک اعتیاد شما دخیل است. همچنین سن و جنسیت می تواند در این زمان تاثیر گذار باشد. ویژگی ها و صفات شخصیتی شما نیز می تواند زمان ترک را کوتاه تر یا بلند تر کند. برای مثال شخصی با اراده قوی تر و سرسختر در صورت اراده می تواند در زمان کوتاه تری ترک نماید.

سایر عوامل موثر در مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد برای درمان کامل

۱-طول مدت اعتیاد: هر چقدر اعتیاد طولانی تر باشد، علائم حین ترک تشدید می شود و زمان بیشتری برای ترک و بازسازی بدن لازم است.

۲- سن و ژنتیک: بیماران در سنین جوانی و زیر ۵۰ سال سیستم عصبی سالم و قوی تری دارند و معمولا ترک کوتاهتری خواهند داشت. برخی حساسیت شدیدتری حین ترک نشان می دهند که ممکن است مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد بیشتر شود.

۳- وضعیت جسمی: قدرت بدنی و انرژی لازم برای ترک در افرادی که از بیماری های زمینه ای مانند بیماری قلبی، ریوی یا … رنج می برد کمتر است و از همین رو ممکن است مدت زمان بیشتری برای ترک نیاز باشد.

۴- وضعیت روحی روانی: کسانی که درگیر اختلالات روانی مانند افسردگی یا اضطراب هستند علائم شدید و ترک طولانی تری را تجربه می کنند.

۵- نوع ماده مصرفی: مدت زمان لازم برای ترک مواد مخدر در مرکز ترک تریاک، هروئین، گل و … کمتر از مواد محرک ( شیشه، کوکائین، ریتالین و…) است.

۶- کجا ترک می کنیم؟ کمپ یا کلینیک خصوصی؟

بله، محیط در مدت ترک موثر است. ترک در خانه به دلیل در دسترس بودن شرایط و موقعیت برای مصرف دوباره مدت بیشتر و تاثیر کمتری خواهد داشت. درمان و ترک در کمپ معمولا ۲ تا ۳ ماه زمان می برد و این درحالی است که ترک اعتیاد در بهترین کلینیک خصوصی تهران معمولا ۱۴ روز طول می کشد.

تفاوت کمپ و کلینیک ترک اعتیاد

کلینیک طلوعی دوباره برای هر بیمار با توجه به وضعیت جسمانی وروانی، نوع مواد مصرفی و مقدار آن پروتکل درمانی خاصی در نظر می گیرد. مدت بستری در سم زدایی فوق سریع ۱ روز در سم زدایی سریع حدود ۴ روز است.

مدت زمان بستری در کلینیک برای ترک اعتیاد
ترک در خانه به دلیل در دسترس بودن شرایط و موقعیت برای مصرف دوباره مدت بیشتر و تاثیر کمتری خواهد داشت

 

مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد چقدر است؟

مدت بستری در هر بیمار متفاوت است. مرکز ترک اعتیاد طلوعی دوباره به دنبال درمان سریع و بدون درد بیماران است و خدماتی نظیر

  • سم زدایی سریع ۴ تا ۷ روز
  • سم زدایی فوق سریع ۴-۶ ساعت
  • درمان سرپایی
  • درمان با نظارت پزشک در منزل
  • بستری در کلینیک

را با توجه به شرایط جسمی و روانی بیمار پیشنهاد می کند. مدت زمان بستری در کلینیک در پروتکل های درمانی مختلف متفاوت است.

بیماری که سم زدایی فوق سریع درخواست می کند،کمترین مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد را طی می کند و حدود یک روز در کلینیک بستری می شود و پس از آن بقیه مراحل درمان را می تواند به صورت سرپایی ادامه دهد به این صورت که روزانه یکبار برای ویزیت پزشک و دریافت دارو به مرکز مراجعه نماید. در این صورت احتیاجی به بستری نیست.

سم زدایی فوق سریع چیست؟

در این برنامه ها، پروسه ایجاد و گذار از علائم خماری را با تجویز دارویی به نام نالتروکسان (بهترین قرص ترک اعتیاد ) سرعت می بخشد و تمام علائمی که ظرف یک یا دو هفته به صورت تدریجی بروز پیدا می کند در نیم ساعت به صورت شدید ظاهر می شود. برای آرامش بیشتر و ترک اعتیاد بدون درد و خماری، حین سم زدایی و تزریق نالتروکسان، بیمار را در وضعیت بیهوشی عمومی قرار می دهند تا علائم شدید را هنگام بیهوشی پشت سر بگذارد.

روش های سریع و فوق سریع بجز در موارد خاص به دلیل کمبود زمان توصیه نمی شود.

برای دریافت اطلاعات دقیق تر درباره روش های سم زدایی سریع و فوق سریع کلمـــه مشاوره را به شـــماره موبایــل ۰۹۱۲۰۴۷۴۸۱۰ ارسال بفرمــایید تا با شما تماس بگیریم.

در صورتی که سم زدایی تدریجی برای شما در نظر گرفته شود که بین ۴ تا ۷ روز به طول می انجامد، پس از آن می توانید به صورت سرپایی هر روز برای ویزیت و دریافت دارو مراجعه کنید یا بنا به درخواست خودتان بستری شوید که ممکن است تا ۲۱ روز به طول بینجامد.

مرکز ترک اعتیاد طلوعی دوباره، با توجه به شرایط خاص هر فرد، پروتکل درمانی متفاوتی ارائه می دهد. مثلا در صورت درخواست بیمار، می توان تمام مراحل درمان در خانه و تحت نظارت روازنه پزشک وپرستار انجام شود. پزشک متخصص ترک اعتیاد هر روز بیمار را در منزل ویزیت می کند و داروهای مورد نیازش را تجویز می نماید. این روش بهترین و سریع ترین روش ترک اعتیاد در منزل برای نوجوانان است.

زندگی بدون مواد هم می‌تونه باحال باشه.(حتی اگه اوایلش یکم سخت به نظر برسه!) پس همین حالا زنگ بزنید و اولین قدم رو به سمت یه زندگی بهتر بردارید.

مشاوره رایگان ترک اعتیاد

وضعیت بیمار مهمترین عامل در مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد

یکی از الگوهای روانشناختی مشترک بین تمام معتادان، عدم صبر و شکیبای برای رسیدن به نتیجه درست و کامل است. اکثر معتادان به دنبال درمان فوق سریع و معجزه ترک اعتیاد و کمترین مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد هستند. اما باید به یاد داشت اگرچه علائم شدید و حاد ترک ظرف چند هفته کاهش می یابد اما علائم خفیفی مانند بدخوابی، انزال زودرس، مشکلات گوارشی، بی حوصلگی، افسردگی، تحریک پذیری و …  تا چندین ماه ادامه پیدا می کند.

ادعای درمان سریع و قطعی اعتیاد نشان دهنده نا آگاهی عمیق به مسائل ترک اعتیاد است و یا این ادعا فقط یک تبلیغات وسوسه کننده است.

اخیرا مراکز درمانی متعددی برنامه سم زدایی فوق سریع ارائه می دهند اما تحقیقات نشان داده است که برخی از بیماران نیازمند چندین ماه درمان نگهدارنده با متادون یا بوپرنورفین هستند تا زمانی که شرایط جسمی وروانی آمادگی قطع مصرف مواد را داشته باشند. پس مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد برای هر فرد متفاوت است. اما به طور کلی از ۱۴ روز تا ۲۱ روز طول می کشد.

dr3

 

مراحل درمان اعتیاد در کلینیک چقدر طول می کشد؟

همانطور که می دانید اعتیاد فقط جنبه جسمی و فیزیکی ندارد، بلکه وضعیت روانی و وابستگی شخص به حالات روانی ناشی از مصرف مواد نیاز به اصلاح و درمان دارد. پس بیماران علاوه بر دارو درمانی و سم زدایی نیاز به روان درمانی و آموزش خانواده نیز دارند. به طور مشخص برنامه جامع بهترین مرکز ترک اعتیاد تهران شامل موارد زیر است.

سم زدایی و دارو درمانی

اولین مرحله در مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد سم زدایی است. بسیاری از مواد مانند تریاک، هروئین، کدئین و کریستال و الکل وابستگی های فیزیولوژیک در فرد ایجاد می کنند به این معنی که علاوه بر وابستگی روانی، در صورت قطع مصرف افراد دچار علائم فیزیکی وجسمی ناخوشایندی از جمله سستی، کسالت، درد های عضلانی، بی خوابی، لرزش و … می شوند که به آن حالت خماری گفته می شود.

شدت این علائم در مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد بستگی به دوز مصرفی و مدت زمان اعتیاد فرد دارد. هر چه مصرف بالاتر بوده باشد و فرد زمان بیشتری به ماده اعتیاد داشته باشد، شدت و مدت علائم بیشتر خواهد بود و مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد نیز بیشتر خواهد شد.  به همین دلیل ترک اعتیاد در خانه به هیچ وجه پیشنهاد نمی شود.

برخلاف مراحل ترک اعتیاد در کمپ که برای همه افراد یکسان است، در کلینیک ترک اعتیاد خصوصی طلوعی دوباره،  فرد از همان ابتدا تحت نظر پزشک متخصص ترک اعتیاد است و به طور شبانه روزی وضعیت توسط پرستار به طور بررسی می شود. به ظهور علائم، پزشک داروهای حمایتی خاصی برای بیمار تجویز می نماید تا شدت علائم کاهش پیدا کند و تحت کنترل قرار بگیرد.

آیا کمپ برای ترک اعتیاد خوب است؟

سم زدایی و ترک راحت بدون خماری در کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دوباره معمولا از ۱۴ تا ۲۱ روز به طول می انجامد. به یاد داشته باشید که دوز مصرف، مدت زمان اعتیاد و وضعیت جسمانی شما در انتخاب نوع سم زدایی و مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد تاثیر گذار است.

روان درمانی

گام بعدی در ترک اعتیاد، روان درمانی است. اگرچه روان درمانی می تواند مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد را افزایش دهد اما درکلینیک تخصصی ترک اعتیاد از همان ابتدای ورود، بیمار توسط روانپزشک مرکز ویزیت می شود و اختلالات روانی که ممکن است منجر به عود دوباره اعتیاد شود، شناسایی و شروع به درمان می شود.

مرکز ترک اعتیاد طلوعی دوباره از پیشرفته ترین تجهیزات پزشکی نظیر RTMS و نقشه مغزی برای تشخیص و درمان این اختلالات بهره می گیرد که مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد را بسیار کوتاه تر می کند.

اختلالات حین ترک، مانند مشکلات خواب، پرخاشگری، اضطراب، استرس، وسوسه و افسردگی در این مرکز با سریعترین پروتکل های درمانی نظیر tms  کنترل و درمان می شود. استفاده از دستگاه TMS  درمان اختلالاتی که ممکن است سالها به طول بینجامد را به طور چشمگیری کوتاهتر می کند و این به کاهش مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد کمک می کند.

نویسنده: دکتر مسعود جوادی