کلینیک طلوعی دوباره

تاثیر اعتیاد بر چهره |علائم ظاهری هروئین، شیشه، متادون

تاثیر اعتیاد بر چهره - علائم ظاهری هروئین، شیشه، متادون
نویسنده: دکتر مسعود جوادی

اردیبهشت ۴, ۱۴۰۴

تاثیر اعتیاد بر چهره افراد، یکی از نشانه های اعتیاد است. اعتیاد به مواد مخدر علاوه بر تاثیرات مخرب جسمی و روانی به چهره و زیبایی شما نیز آسیب می رساند. پوست افتاده و چین چروک  از علائم ظاهری مصرف هروئین و شیشه است. پیری زودرس، آکنه و زخم های متعدد، رنگ پریدگی و دندان های پوسیده از مهمترین تاثیر اعتیاد بر چهره است.

 

تاثیر اعتیاد بر چهره | علائم ظاهری هروئین

مواد مخدر از طریق تغییراتی در پوست، مو، دندان‌ها، عضلات و استخوان‌ها، به صورت نامحسوس و شدید بر ظاهر شما تأثیر می‌گذارند. از دندان‌هایتان گرفته تا استخوان‌هایتان، مصرف مواد مخدر باعث مشکلات ظاهری متعددی می‌شود. این نگرانی‌ها می‌تواند بر زندگی شخصی و حرفه‌ای شما تأثیر بگذارد.

اگر با اختلال مصرف مواد مخدر دست و پنجه نرم می‌کنید، ممکن است متوجه تغییرات ظاهری خود به مرور زمان شوید، اما دلیل آن را درک نکنید. مواد مخدر باعث ایجاد مشکلات مداوم و پیچیده‌ای هم برای بدن و هم برای ظاهر شما می‌شوند و علاوه بر تأثیر بر سلامت شما، می‌توانند به طور قابل توجهی بر عزت نفس شما تأثیر بگذارند.

در اینجا نگاهی تاثیرات مختلف مواد مخدر مانند شیشه، متادون و هروئین بر چهره را بررسی می کنیم.

افزایش آکنه و جوش یک تاثیر اعتیاد بر چهره

مردم اغلب می‌پرسند، آیا مواد مخدر باعث آکنه می‌شود یا مواد مخدر باعث چین و چروک می‌شود؟ در حالی که پاسخ به این سؤالات مثبت است، اثرات مصرف مواد مخدر بر پوست پیچیده‌تر از آکنه و چین و چروک است. پوست به عنوان بزرگترین عضو بدن، گاهی اوقات علائم فیزیکی از مشکلات عمیق‌تر سلامتی را نشان می‌دهد.

افزایش آکنه برای افرادی که با اختلالات مصرف مواد مخدر دست و پنجه نرم می‌کنند، ممکن است به سادگی به افزایش نیاز به لمس صورتشان منجر شود. منافذ مسدود شده روی صورت به باکتری‌ها اجازه رشد می‌دهند و باعث آکنه می‌شوند. علاوه بر لمس صورت، آکنه در افرادی که اعتیاد به شیشه یا هروئین نیز رخ می‌دهد، زیرا برخی از داروها منجر به افزایش تولید عرق می‌شوند. این عرق حاوی سموم مضر ناشی از داروها است که در صورت ماندن روی بدن، رشد باکتری‌ها و آکنه را افزایش می‌دهد.

پیری زودرس تاثیر اعتیاد بر چهره

آیا مواد مخدر باعث پیری سریع‌تر شما می‌شوند؟ مواد مخدر روند پیری را در داخل بدن تسریع نمی‌کنند، اما می‌توانند شما را پیرتر نشان دهند. چین و چروک و لکه‌های تیره ناشی از مصرف مواد مخدر می‌تواند در پیرتر نشان دادن افراد نقش داشته باشد. شایع‌ترین علت چین و چروک، خستگی مداوم و کمبود خواب است. کسانی که از مواد مخدر غیرقانونی یا داروهای تجویزی سوء استفاده می‌کنند، می‌توانند روزها یا حتی هفته‌ها به طور مداوم بیدار بمانند و این امر آسیب زیادی به سلامت و پوست آنها وارد می‌کند.

تغییر رنگ پوست صورت

هرچه بیشتر از هروئین یا شیشه یا هر ماده مخدر دیگری که مصرف می‌کنید، مقدار بیشتری از آن دارو روی پوست شما باقی می‌ماند. هایپرپیگمانتاسیون با تیره شدن عمومی پوست، به ویژه در نزدیکی محل تزریق، مشخص می‌شود. پوست صورت می‌تواند پس از مدت طولانی اعتیاد به مواد، خاکستری، رنگ‌پریده یا کدر شود.

خارش و ایجاد زخم های متعدد از علائم ظاهری مصرف شیشه و هروئین

برخی از مواد مخدر به دلیل آسیب رساندن و از بین بردن پوست شهرت دارند. مت‌آمفتامین یا شیشه شاید بدنام‌ترین این مواد مخدر به دلیل مشکلات پوستی متنوع و شدیدی باشد که ایجاد می‌کند. کسی که به مت‌آمفتامین یا شیشه اعتیاد دارد، ممکن است به دلیل احساس خارش، توهم لمسی از حشرات یا انگل‌هایی که زیر پوست می‌خزند، پوست خود را خراشیده و کنده کند. هروئین، یک ماده افیونی، می‌تواند باعث خارش شدید و حتی آبسه‌های پوستی کشنده شود، زمانی که استفاده از سوزن‌های غیربهداشتی پوست را آلوده می‌کند. نکروز یا مرگ سلول‌های پوستی، در اثر مصرف هروئین، کوکائین و مت‌آمفتامین ظاهر می‌شود که یک تاثیر اعتیاد بر چهره است.

سایر مشکلات پوستی عمومی که با اختلالات مصرف مواد همراه هستند عبارتند از:

  • زخم‌های دیر التیام
  • لکه‌های تیره
  • جوش‌های پوستی
  • رنگ ناهموار پوست
  • پوست خشک
  • لب‌های ترک خورده
  • جای زخم‌های ناشی از آکنه و ضایعات

پوست اغلب اولین چیزی است که مردم در مورد کسی متوجه آن می‌شوند. به راحتی می‌توان از اثرات مصرف مواد بر روی پوست و زخم‌هایی که می‌تواند به جا بگذارد، احساس خجالت کرد. با این حال، متخصصان پوست موافقند که علائم پیری و سایر مشکلات پوستی می‌تواند برای افراد در حال ترک اعتیاد برطرف شود. بنابراین، کسانی که به دنبال درمان هستند، احتمالاً می‌توانند حداقل تا حدودی اثرات مصرف مواد خود را معکوس کنند.

علائم ظاهری هروئین، شیشه، متادون
جای زخم و جوش های زیاد تاثیر اعتیاد بر چهره

 

آسیب به چشم‌ها

مشکلات بینایی و تغییر در حالت چشم ها تاثیر اعتیاد بر چهره است. بسته به ماده‌ای که مورد سوءمصرف قرار می‌گیرد، کسی که تحت تأثیر مواد مخدر مانند هروئین یا شیشه  یا الکل است ممکن است مردمک‌های تنگ، چشمان خون‌آلود یا چشمانی براق داشته باشد، اما با گذشت زمان، سوءمصرف مواد مخدر می‌تواند منجر به آسیب‌های قابل توجه‌تر و پایدارتری شود. برخی از اثرات طولانی‌مدت مواد مخدر بر چشم‌ها ممکن است شامل خشکی چشم، گلوکوم، عفونت‌های چشمی، التهاب قرنیه، فلج عضلات اطراف چشم، افتادگی پلک و حتی در موارد نادر، مشکلات بینایی یا نابینایی باشد.

موی ضعیف و خشک تاثیر اعتیاد بر چهره

علاوه بر اینکه مواد مخدر بر صورت شما تأثیر می‌گذارند، اختلالات مصرف مواد نیز می‌توانند بر رشد طبیعی مو تأثیر بگذارند و مانع آن شوند. برخی از آزمایش‌های مواد مخدر از نمونه‌های مو استفاده می‌کنند، زیرا عناصر باقی‌مانده از مواد غیرقانونی می‌توانند برای مدت طولانی در مو جمع شوند و باقی بمانند. برخی از مواد مخدر حتی می‌توانند ساختار شیمیایی و فیزیکی ساقه مو را تغییر دهند و منجر به موهای ضعیف‌تر یا آسیب‌دیده شوند.

اغلب، ریزش مو و کاهش سلامت مو ناشی از یکی دیگر از علائم مصرف مواد – استرس – است. استرس می‌تواند به طور قابل توجهی بر بدن و ذهن تأثیر بگذارد و برخی را به خاراندن یا کندن پوست سر یا کشیدن موهایشان سوق دهد. در حالی که اختلال مصرف مواد می‌تواند منجر به استرس در بدن شود، عواملی مانند شکست یا تیره شدن روابط، از دست دادن کار و تلاش برای بهبودی نیز می‌توانند باعث ریزش مو و تأثیر منفی کلی‌تر بر ظاهر و حس مو شوند.

مواد مخدری که باعث ریزش موی مرتبط با استرس می‌شوند شامل محرک‌هایی مانند موارد زیر هستند:

  • مت‌آمفتامین
  • کوکائین
  • آدرال
  • کراک کوکائین

استرس عامل مهمی در ریزش مو در بین کسانی است که با مصرف مواد مخدر دست و پنجه نرم می‌کنند، اما خود مواد نیز می‌توانند بر رشد مو تأثیر بگذارند. شوک به بدن، ناشی از سموم موجود در مواد مخدر غیرقانونی و استرس روانی شدید ناشی از توهم، می‌تواند به فولیکول مو نیز شوک وارد کند. اصطلاح پزشکی برای این نوع ریزش موی حاد مرتبط با دارو، تلوژن افلوویوم است، اما معمولاً موقتی است. در بیشتر موارد، آسیب به پوست سر آنقدر شدید نیست که رشد مو را تا آخر عمر تحت تأثیر قرار دهد.

دندان‌های پوسیده از علائم ظاهری هروئین وشیشه

دندان های پوسیده  تاثیر اعتیاد بر چهره است. . مشابه ریزش مو، مشکلات دندانی ناشی از اعتیاد به مواد مخدر می‌تواند ناشی از عوامل پزشکی و روانی باشد. انواع خاصی از مواد مخدر باعث اضطراب و استرس شدید می‌شوند. بسیاری از افراد مبتلا به اضطراب از قفل شدن دندان‌ها رنج می‌برند، وضعیتی که در آن فک خود را آنقدر محکم گاز می‌گیرند که درد می‌گیرد و دندان‌هایشان ضعیف می‌شود. اختلال مصرف مواد مخدر اغلب باعث اضطراب مزمن می‌شود و افراد را به فشردن دندان‌ها و احتمالاً شکستن دندان در اثر فشار مداوم سوق می‌دهد.

انواع مختلف مواد مخدر باعث مشکلات مختلف دندانی می‌شوند:

  • الکل: اختلال مصرف الکل می‌تواند بر سلامت دندان و لثه تأثیر بگذارد و نوشیدنی‌های اسیدی مانند شراب می‌توانند به فرسایش دندان کمک کنند.
  • محرک‌ها: مت‌آمفتامین و کوکائین، در میان سایر داروهای محرک، می‌توانند باعث پوسیدگی شدید دندان، زخم‌های دهان، تغییر در بو و طعم و در مورد کوکائین، سوراخ شدن تیغه بینی و کام شوند.
  • مواد افیونی: هروئین و مورفین علاوه بر کاهش تولید بزاق، می‌توانند منجر به از دست دادن دندان و پوسیدگی دندان شوند. خشکی دهان، به نوبه خود، می‌تواند منجر به اختلال در حس چشایی، مشکلات غذا خوردن و بیماری لثه شود.
  • حشیش: مصرف حشیش به خشکی دهان، عفونت لثه و حتی سرطان دهان کمک می‌کند.
  • مواد توهم‌زا: اکستازی و LSD می‌توانند منجر به دندان قروچه، خشکی دهان و پوسیدگی بافت دهان شوند.

بحث در مورد مشکلات دندانی افراد معتاد به مواد مخدر نیز ضروری است. به دلایل مختلف، مانند عدم دسترسی، عدم بیمه و ترس از عواقب منفی، افراد مبتلا به اختلالات مصرف مواد ممکن است از مراجعه به پزشک برای مشکلات جزئی دندان خودداری کنند و بعداً شرایط شدیدتری ایجاد کنند.

تغییر بینی تاثیر اعتیاد بر چهره

در برخی موارد، سوء مصرف مواد حتی ممکن است آسیب قابل توجهی به بینی وارد کند. کوکائین، یک ماده مخدر غیرقانونی که اغلب از طریق بینی استنشاق می‌شود، ممکن است منجر به مشکلات بویایی، التهاب مجاری بینی و حتی سوراخ شدن تیغه بینی شود. به طور سنتی اعتقاد بر این بود که سوء مصرف زیاد الکل همچنین ممکن است منجر به وضعیتی به نام رینوفیما شود که باعث می‌شود بینی قرمز، برآمده، بزرگ و پیازی به نظر برسد. گفته می شود بینی بزرگ و متورم تاثیر اعتیاد بر چهره است.

تغییر عضلات و استخوان‌های صورت

سیستم اسکلتی عضلانی شامل عضله، استخوان، تاندون‌ها و مفاصل است.  این آسیب می‌تواند بر نحوه راه رفتن و حرکت شما و نحوه ظاهر شدن شما در نظر دیگران تأثیر بگذارد. اختلالات مصرف مواد می‌تواند از طریق علل مستقیم و غیرمستقیم تأثیرات قابل توجهی بر سیستم اسکلتی عضلانی داشته باشد.

عضلات می‌توانند به دلیل خستگی مزمن و مشکلات خواب که افراد مبتلا به اختلال مصرف مواد اغلب تجربه می‌کنند، دچار آتروفی یا تحلیل شوند. وقتی این فرآیند اتفاق می‌افتد، افراد احساس درد و گرفتگی می‌کنند و در استفاده از عضلات مشکل بیشتری دارند. همچنین می‌تواند به مشکلات تعادل و هماهنگی منجر شود و منجر به زمین خوردن و آسیب‌های مکرر و کاهش وزن قابل توجه شود.

علت مشکلات اسکلتی در مصرف کنندگان مواد مخدر

علل مستقیم مشکلات اسکلتی-عضلانی مربوط به سمیت این مواد است. الکل می‌تواند بر جذب کلسیم، یک ماده مغذی ضروری در تراکم استخوان، تأثیر بگذارد و همچنین می‌تواند سمومی را در جریان خون آزاد کند که بر عضلات و سایر اندام‌ها تأثیر می‌گذارد. برخی از داروها باعث هیپرترمی می‌شوند، وضعیتی که دمای بدن را بالاتر از سطح طبیعی افزایش می‌دهد و منجر به آتروفی عضلات می‌شود. مصرف هروئین و سوء مصرف مواد مخدر داخل وریدی نیز می‌تواند منجر به عفونت‌ها و بیماری‌هایی در عضلات و تاندون‌ها شود.

پوکی استخوان، که هنگام تجزیه و تضعیف استخوان‌ها اتفاق می‌افتد، یک بیماری شدید است که با اختلال مصرف مواد نیز مرتبط است. تأثیر بر سیستم اسکلتی می‌تواند شدیدتر باشد زیرا اکثر افراد قبل از رسیدن به اوج توده استخوانی که بین ۲۵ تا ۳۰ سالگی رخ می‌دهد، مصرف مواد مخدر را شروع می‌کنند. پوکی استخوان بر رشد و نمو استخوان‌های آنها تأثیر می‌گذارد، که ممکن است در آینده منجر به نگرانی‌های سلامتی شود.

علائم ظاهری هروئین، شیشه، متادون
تغییر در استخوان های فک و صورت یک تاثیر اعتیاد بر چهره

 

امکان بازیابی ظاهر پس از ترک اعتیاد

خبر خوب این است که پس از تحمل اختلالات مصرف مواد مخدر، امکان بازیابی چهره و از بین بردن تاثیر اعتیاد بر چهره وجود دارد. عکس‌های قبل و بعد، اثرات فیزیکی شدیدی را که بهبودی می‌تواند بر افراد مبتلا به اختلالات مصرف مواد داشته باشد، نشان می‌دهند. الکل و مواد مخدر بر پردازش طبیعی بدن تأثیر می‌گذارند، اما افراد در حال بهبودی متوجه بهبود در احساس و ظاهر خود می‌شوند.

برخی از عواملی که این بهبود را تعیین می‌کنند عبارتند از:

  • مدت زمان مصرف
  • تعداد دفعات مصرف
  • بهداشت شخصی
  • دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی

مدت زمان و تعداد دفعات مصرف می‌تواند بر سرعت بازگشت ظاهر آنها تأثیر بگذارد، زیرا این عوامل همچنین اثرات نامطلوب سلامتی را تعیین می‌کنند. به طور مشابه، افراد مبتلا به اختلال مصرف مواد مخدر اغلب، اما نه در همه موارد، می‌توانند تأکید کمتری بر بهداشت خود داشته باشند که منجر به پوست و دندان‌های ناسالم می‌شود. بهبودی می‌تواند تأکید بر بهداشت شخصی را افزایش داده و ظاهر را بهبود بخشد، همانطور که دسترسی بهتر به مراقبت‌های بهداشتی  را نیز ممکن می‌سازد. برنامه‌های درمانی، حمایت روانی و پزشکی را به افرادی که از اختلالات مصرف مواد مخدر بهبود می‌یابند، ارائه می‌دهند که به آنها در بهبود ظاهر فیزیکی و از بین بردن تاثیر اعتیاد بر چهره نیز کمک می‌کند.

بهبود تدریجی پوست

در طول دوره بهبودی و از بین بردن تاثیر اعتیاد بر چهره ، پوست ممکن است به مرور زمان به حالت طبیعی خود بازگردد و ظاهر چین و چروک و لکه‌های تیره ناشی از مصرف مواد کاهش یابد. به همین دلیل است که افرادی که عزیزانشان در حال بهبودی هستند اغلب اظهار می‌کنند که آنها جوان‌تر به نظر می‌رسند. موها نیز می‌توانند دوباره رشد کنند و براق‌تر و سالم‌تر به نظر برسند. در حالی که ممکن است جای زخم‌ها باقی بماند، توانایی بدن برای بهبودی و بازگشت به حالت اولیه پس از مصرف مواد چشمگیر است.

بهبود زخم ها و درمان دندان

هنگام ترک اعتیاد  ممکن است انرژی بیشتری داشته باشید و احساس قدرت بیشتری کنید زیرا سمومی که بر سطح انرژی، عضلات و استخوان‌های شما تأثیر می‌گذارند، دیگر بر بدن شما تأثیری ندارند. زخم‌ها ممکن است در دهان شما بهبود یابند و با تمیز کردن منظم، می‌توانید با برخی از بیماری‌های لثه مبارزه کنید. با این حال، از آنجایی که دندان‌ها دوباره رشد نمی‌کنند، این آسیب می‌تواند دائمی باشد. خوشبختانه، پیشرفت‌های بزرگ در ایمپلنت‌های دندانی و مراقبت‌های دندانی برای افراد در حال بهبودی از مصرف مواد، بازگشت لبخند را برای بسیاری از افراد و از بین بردن تاثیر اعتیاد بر چهره ممکن می‌سازد.

علاوه بر عوامل جسمی، با ادامه بهبودی، احساس خواهید کرد که سالم‌تر و قوی‌تر می‌شوید. عملکرد مغز شما بهبود می‌یابد و منجر به حافظه و تمرکز بهتر می‌شود. خطر ابتلا به بیماری‌های جدی و تهدیدکننده زندگی در شما کاهش می‌یابد و ممکن است ایجاد روابط سالم با دیگران برای شما آسان‌تر شود.

 

نکاتی برای کمک به بهبود چهره پس از ترک اعتیاد

سبک زندگی ناسالم، کم‌آبی بدن یا مشکلات اندام‌های داخلی می‌تواند به شکل انواع مشکلات پوستی، از جمله جوش، لکه‌های پیری، چین و چروک‌های ریز و موارد دیگر، روی پوست ظاهر شود. پس از ترک اعتیاد به مواد مخدر، پوست شما با رژیم غذایی خوب، آب فراوان، خواب کافی و ورزش مکرر بهبود می‌یابد. توصیه های زیر به شما در از بین بردن تاثیر اعتیاد بر چهره و بازیابی زیبایی کمک می کند.

۱.تغذیه سالم برای از بین بردن تاثیر اعتیاد بر چهره

توانایی‌های گوارشی کبد با مصرف مواد مخدر کاهش می‌یابد. این امر منجر به هضم ضعیف و جذب ویتامین می‌شود که به نوبه خود پوست را بدتر می‌کند. عواقب آن شامل پوست مومی، پوست خشک و خشکی پوست است. صرف نظر از بیماری، رژیم غذایی نقش حیاتی در بهبودی ایفا می‌کند.

ویتامین‌های A، B1، B3 و B6 می‌توانند به بازیابی سلامت پوست شما و از بین بردن تاثیر اعتیاد بر چهره کمک کنند. گزینه‌های خوب شامل ماهی، شیر، لوبیا، سبزیجات برگ‌دار و غلات با ویتامین‌ها و مواد معدنی اضافه شده است. برای دفع مخمرها و سموم مضر، بهتر است رژیم غذایی پرفیبر و کم قند داشته باشید.

۲.خوب آب بنوشید

پوست به دلیل مصرف مواد مخدر و اعتیاد خشک می‌شود. موادی مانند هروئین و کوکائین می‌توانند باعث از دست دادن آب بدن شوند که می‌تواند پوست را خشک کند. آب و سایر مایعات سالم برای بازیابی سلامت پوست مفید هستند. آبمیوه‌های سرشار از ویتامین C، مانند آب پاپایا، انبه و توت فرنگی، می‌توانند به ترمیم پوست کمک کنند. هیدراته ماندن بهترین روش برای از بین بردن تاثیر اعتیاد بر چهره است.

۳.ضد باکتری‌ها

تاول، عفونت و سایر مشکلات پوستی در بین مصرف‌کنندگان مواد مخدر رایج است. بهداشت، تغذیه مناسب و داروهای ضد خارش همگی در جلوگیری از بدتر شدن این اختلالات و از بین بردن تاثیر اعتیاد بر چهره مفید هستند. خارش می‌تواند نشانه‌ای از یک مشکل جدی‌تر باشد و آنتی‌هیستامین‌ها و پمادهای تسکین‌دهنده پوست ممکن است خارش و خارش را بدتر کنند. با شستن ناحیه آسیب‌دیده با آب گرم و صابون ضدباکتری، هرگونه باکتری را از بین ببرید. بثوراتی که باعث خارش می‌شوند را می‌توان با کرم یا پماد کورتیکواستروئید موضعی تسکین داد.

۴.بهداشت

پوستی که به مواد مخدر وابسته است، برای از بین بردن تاثیر اعتیاد بر چهره نیاز به مراقبت بهداشتی بیشتری دارد. بهداشت، تمرین تمیز نگه داشتن خود از درون به بیرون، به ویژه از بین بردن آلودگی و عرق است. مشکلات پوستی نتیجه رایج بهداشت ضعیف رایج در بین مصرف‌کنندگان مواد مخدر است. دوش گرفتن روزانه دو بار و استفاده از لوسیون روی پوست در دوران بهبودی ضروری است. هنگام شرکت در جلسات درمانی، توصیه می‌شود لباس‌های تمیز بپوشید.

۵.خواب کافی

برای از بین بردن تاثیر اعتیاد بر چهره هر شب به مقدار کافی بخوابید. از آنجا که خواب جریان خون و تولید کلاژن را بهبود می‌بخشد، می‌توان از آن برای شادابی ظاهر پوست استفاده کرد. اضطراب، خواب آشفته و خشکی و افتادگی پوست از جمله عوارض جانبی اعتیاد به مواد مخدر هستند. پوست از چرخه خواب شبانه ۶ تا ۸ ساعته سود می‌برد. برای جلوگیری از عفونت‌های ثانویه، سرطان پوست و اختلالات حسی، ضروری است که مصرف‌کنندگان مواد مخدر، درمان سریعی را برای مشکلات پوستی و سلامت عمومی خود دریافت کنند.

 

dr3

 

سخن آخر

اگر شما یا یکی از عزیزانتان درگیر اعتیاد هستید، بهتر است هر چه زودتر برای درمان و از بین بردن تاثیر اعتیاد بر چهره اقدام کنید. درمان قطعی است ناامید نباشید. بهترین کلینیک خصوصی ترک اعتیاد تهران با چندین سال سابقه به بیش از ۱۰۰۰ نفر برای ترک موفق کمک کرده است. شما هم می توانید یکی از این افراد باشید. این مرکز ترک اعتیاد با بهره گیری از بهترین متدهای روز دنیا و در اختیار داشتن تیم پزشکی متخصص و تجهیزات نوین به شما کمک می کند در کمترین زمان ممکن و با کمترین درد و خماری اعتیاد را ترک کنید و برای از بین بردن تاثیر اعتیاد بر چهره درمان را شروع کنید.

خدمات به صورت بستری یا سرپایی ارائه می شود و برای بانوان گرامی کلینیک ترک اعتیاد بانوان به طور مجزا در حال خدمت است. این کلینیک برای جلب اعتماد شما امکان بازدید حضوری از کلینیک را در تمام ساعات روز محیا نموده است. در صورتی که سوالی درباره روش ترک، هزینه ها یا هر ابهام دیگری دارید کلمه کلمـــه مشاوره را به شـــماره موبایــل ۰۹۱۲۰۴۷۴۸۱۰ ارسال کنید تا با شما تماس بگیریم.

نویسنده: دکتر مسعود جوادی